Algemeen

Zelf verhuizen

Samen verhuizen

Verhuisdozen

Self storage

Verhuisauto huren

Mijn verhuizing

Verhuistips

 

Zelf verhuizen met doe-het-zelf-verhuizen.nl

Over doe-het-zelf-verhuizen.nl

De website www.doe-het-zelf-verhuizen.nl is onderdeel van VerhuisAdvies.nl, de nummer één website op het gebied van particuliere verhuizingen.

Waar VerhuisAdvies.nl haar bezoekers algemene adviezen over (laten) verhuizen geeft, is doe-het-zelf-verhuizen.nl gericht op de doe-het-zelvers.

doe-het-zelf-verhuizen.nl is geen verhuisbedrijf, maar een website om je op weg te helpen als je besluit je verhuizing zelf (dus zonder tussenkomst van een verhuisbedrijf) uit te voeren. Met handige tips, trucs en diverse andere praktische verhuisadviezen geven wij je een handvat om de verhuizing goed voor te bereiden. En zoals bekend, een goede voorbereiding...

 

Privacy-beleid

Disclaimer
Alle informatie die op doe-het-zelf-verhuizen.nl staat is met de uiterste zorg verzameld en samengesteld. Desondanks kan doe-het-zelf-verhuizen.nl in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor eventuele foutieve informatie op de site. Treft u verouderde of onjuiste informatie aan, meld ons dat dan via disclaimer@doe-het-zelf-verhuizen.nl. Evenmin kan doe-het-zelf-verhuizen.nl aansprakelijk gesteld worden voor eventuele geschillen ontstaan tussen de klant en een (verhuis)bedrijf aan wie doe-het-zelf-verhuizen.nl uw aanvraag heeft doorgestuurd. 

Alle bezoekers van doe-het-zelf-verhuizen.nl gaan akkoord met de door doe-het-zelf-verhuizen.nl genoemde voorwaarden. 

Privacy
Uw gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet worden doorverkocht aan derden en zullen ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden dan waarvoor ze bestemd zijn.
 

 

 

 

 
 
 
 
 

| Contact | Over doe-het-zelf-verhuizen | Links |