Algemeen

Zelf verhuizen

Samen verhuizen

Verhuisdozen

Self storage

Verhuisauto huren

Mijn verhuizing

Verhuistips

 

Zelf verhuizen met doe-het-zelf-verhuizen.nl

Samen verhuizen met een verhuisbedrijf

Ziet u er tegenop om de piano te verhuizen, of heeft u toch geen zin om de grote stukken zelf te verhuizen? Schakel dan een verhuisbedrijf in voor deze spullen. De meeste verhuizers zijn u graag van dienst, waaronder dit verhuisbedrijf uit de regio Utrecht, zodat u de verhuizing samen met een professionele, ervaren verhuisploeg kunt uitvoeren.

U bepaalt zelf wat u wilt uitgeven. Wilt u bijvoorbeeld zelf de verhuisdozen doen en de rest over laten aan het verhuisbedrijf? Of moeten de verhuizers alleen de grote kluis en de piano via het raam met een verhuislift verhuizen. Het is aan u.

Piano verhuizen

Gratis 3D Huis bij uw aanvraag

Gratis 3D-huis bij uw verhuisofferte

Gratis 3D Huis

Vul de verhuiscalculator in

Zijn het slechts enkele grote stukken die verhuisd moeten worden of moeten de verhuizers u op de verhuisdag assisteren? Via onze verhuiscalculator krijgt u alvast een indicatie van de verhuisomvang. Vervolgens ontvangt u geheel vrijblijvend een verhuisofferte voor uw verhuizing..

Ga naar www.verhuisadvies.nl en vul de verhuiscalculator in. Aan de hand van uw ingevulde gegevens ontvangt u een verhuisofferte op maat.

Ontvang gratis een CD-Rom voor uw pc met het programma 3D Huis, hét designersprogramma om uw eigen huis en indeling in te ontwerpen. Maak een plattegrond, experimenteer eindeloos met kleuren, meubels en accessoires en beoordeel het resultaat in realistische 3D weergave. U ontvangt dit programma gratis als u bij uw aanvraag de actiecode 'DHZV' invult.

Gratis 3D-huis bij uw verhuisofferte

Impressie 3D Huis

 

 

Vraag gratis aan!

Verhuisdozen nodig?

Voordelige offerte voor verhuisdozen en verpakkingsmaterialen

 
 
 
 
 

| Contact | Over doe-het-zelf-verhuizen | Links |